DSCN0114

 

 

 

 

 

 

Реконструкција и реновирање на Хируршкиот и Интернистичкиот  блок при Болницата во Тетово како и Општата Болница во Гостивар.

hirurska1 hirurska2

hirurska3  hirurska4

  hirurska5hirurska6